CET Centre Excursionista Torrellenc

25-01 a 28-03 de 2021 30a Caminada Popular - Feta

 

 

25-01 a 28-03 de 2021

TORRELLES DE LLOBREGAT

30a Caminada Popular de Sant Pau

 

 

 

 PARTICIPANTS:

 

312 participants que van gaudir d'un recorregut entretingut descobrint alguns corriols nous i algunes de les barraques del nostre entorn.     

 

 

Anar a la convocatòria.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CONVOCATÒRIA 

PRORROGADA FINS EL 28 DE MARÇ

 

Aquest 2021, la caminada la podreu fer quan vulgueu, entre setmana o en cap de setmana a partir del 25 de gener, dia de Sant Pau, i fins el 28 de març.

 

La caminada tindrà una llargada d’uns 13 quilòmetres i 600 metres de desnivell positiu i hi haurà l’opció d’escurçar-la un xic, reduint la distancia en 3,5 quilòmetres i 150 metres menys de desnivell, per si algú prefereix aquesta alternativa.

 

Un cop hagueu acabat  (o abans de començar) podeu esmorzar a un dels Establiments Col·laboradors on també us lliuraran l'obsequi. 

 

RECORREGUT:

INSCRIPCIONS:

PREU:

 

El rebreu un cop feta la inscripció conjuntament amb el Justificant de Participació que us servirà per bescanviar per l'esmorzar i l'obsequi recordatori. 

 

 

A partir del 2 de Gener i fins el 27 de febrer

 

A la Botiga Nins i Nines.

Carrer Major, 28 

 

o

 

Web Runnedia

 

 

 

Grans 8 €

Petits 5 €

Socis del CET 4 €

El preu d’inscripció inclou esmorzar, obsequi recordatori i participació en el sorteig del cistell de Sant Pau amb productes propis de Torrelles.

 

El sorteig del cistell de Sant Pau es farà el 31 de gener (per tant hi entraran tots els inscrits fins el 30 de gener) i es podrà recollir el 6 i 7 de febrer.

 

SORTEIG FET Veure resultat

 

Reglament Cartell Tríptic