CET Centre Excursionista Torrellenc

27-01-2021 Cursa d'Orientació Nocturna SUSPESA

  

 

DIMECRES 27 DE GENER 2021 

TORRELLES DE LLOBREGAT

15a edició CURSA D’ORIENTACIÓ NOCTURNA

  

SUSPESA

 

 

 

Sobre els efectes de la Resolució SLT/1/2021, de 4 de gener pel que fa a la Festa Major de Sant Pau, l'Ajuntament ens informa que un cop consultats els Serveis Territorials de la Generalitat i veien l’evolució actual de la pandèmia, s'ha decidit suspendre-la. Tanmateix, hi ha algunes activitats que sí que es podran portar a terme: la 30a Caminada Popular i el Concurs d’Estellar (ambdues edicions especials pel COVID-19). La resta d’activitats s’hauran de suspendre per les dates que estaven programades.

 

La voluntat de l’Ajuntament és mirar de programar les actuacions per més endavant, quan les condicions de la pandèmia ho permetin, ja fora de cap paraigües de festa major i en dies esporàdics. És la manera de poder tirar endavant amb iniciatives culturals i esportives, i posar el nostre granet de sorra en uns sectors (com molts d’altres) afectats durament pels efectes de la COVID-19, a més de proporcionar a les torrellenques i torrellencs activitats culturals i esportives.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anar a la convocatòria.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CONVOCATÒRIA 

 

 

 

Sortida des de la Plaça de l'Ajuntament. Les sortides es faran a nivell individual a partir de les 18:30 del vespre. L'última sortida a les 20:00 h.

 

 

Els menors hauran d'anar acompanyats. 

 

MATERIAL:

INSCRIPCIONS:

PREU:

 

Imprescindible porta llanterna-frontal, calçat adeqüat i bolígraf (aquest any per evitar contacte amb la balissa caldra apuntar el seu número a la targeta de control).

 

 

Cartell:                           

 

                                               

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Omplint el  FORMULARI INSCRIPCIÓ 

 

 

Cal triar circuit llarg o curt. 

 

Inscripció fins dimarts 26 de gener a les 20:00 h.   

 

 

 

 

General:               4 € 

 

Socis del CET

i menors d'edat:   2 € (Fes-te Soci)

 

(el pagament es fa el mateix dia de la cursa)